Erasmus dnevi 2023

Ob današnjem prazniku Dnevu Evrope, napovedujemo še eno letošnjo priložnost, ko bomo skupaj praznovali naše evropsko državljanstvo.

Tudi letos bomo sodelovali v Erasmus dnevih, širili navdušenje nad mednarodnim povezovanjem in postavili izjemne slovenske projekte Erasmus+ na evropski zemljevid!

Letošnji Erasmus dnevi bodo prvič potekali kar 6 dni, od 9. do 14. oktobra, pod geslom «6 dni, da Evropa zasije!«

Spodbujamo vas, da že sedaj razmislite, katere svoje Erasmus+ aktivnosti bi lahko izvedli v teh dneh in jih prijavite na evropski spletni strani.

Lani ste v času Erasmus dni prijavili rekordno število dogodkov, kar 69! Tudi letos si želimo z vašo pomočjo tako uspešno razširiti glas o prednostih mednarodnega sodelovanja. Svoj dogodek čim prej prijavite tukaj.

Kako organizirati dogodek v okviru Erasmus dni?

Vsi koordinatorji projektov Erasmus+ in osebje na področjih izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa ste vabljeni, da v času Erasmus dni organizirate dogodek (digitalni in/ali fizični, majhen ali velik) ter na ta način promovirate svoje projekte in razvijate nova regionalna, nacionalna, evropska ali celo mednarodna partnerstva!

Vse, kar morate storiti, je, da si zamislite aktivnost in jo nato prijavite na erasmusdays.eu. Po registraciji bo dogodek viden na spletni strani, na družbenih omrežjih pa se pobudi priključite s ključnikom #ErasmusDays.

Vse vrste dogodkov so dobrodošle: bodite ustvarjalni!

Primeri dogodkov: seminarji, srečanja partnerjev, razstave fotografij, koncerti, flashmob, parade, plesni nastopi, konference, podelitve nagrad, spletne delavnice, izzivi na družbenih omrežjih, snemanje podcastov, prenos dogodka na Facebooku, webinarji in spletne konference …  

Aktualne novice in uporabna gradiva, ki vam bod v pomoč, sproti objavljamo na podstrani Erasmus dnevi 2023.

V juniju pa boste organizacije prejele preprost vodič, v pomoč pri implementaciji dogodkov.

Postavimo znanja in izkušnje, pridobljene s projekti Erasmus+ na evropski zemljevid in s ponosom povejmo, kakšne prednosti prinaša sodelovanje v Erasmus+!

Oznake:
CMEPIUS
Skip to content