Vabljeni na TCA seminarje

Sprejemamo prijave za dva nova TCA seminarja s področja splošnega izobraževanja odraslih, ki ponujata zanimive vsebine in možnost spoznavanja potencialnih projektnih partnerjev za mednarodno sodelovanje.

Kontaktni seminar The Project Compass: Navigating Ideas towards Projects bo potekal v dveh delih. Prvi dogodek bo izveden spletno, 6. junija, drugi del pa bo potekal od 13.- 15. junija v Vilni v Litvi. Seminar je namenjen novim in manj izkušenim organizacijam, ki bi si želele v prihodnje sodelovati v programu Erasmus+ v akciji manjša partnerstva (KA210). Na seminarju boste spoznali posebnosti akcije KA210, kako preiti od ideje k prijavi projekta in kako voditi projekt. Velik poudarek pa je tudi na mreženju in spoznavanju potencialnih projektnih partnerjev.

Na voljo sta 2 mesti za področje splošnega izobraževanja odraslih.

Kontaktni seminar Connector 8.0 – Connecting the world by non-formal learning bo potekal od 3. do 8. julija v Romuniji. K prijavi vabljeni tisti, ki bi želeli spoznati neformalne metode poučevanja. Seminar je zelo praktično naravnan, saj vključuje izvedbo 8 delavnic (promocija neformalnega izobraževanja s poudarkom na Erasmus+ prioritetah, povezovanje neformalnega učenja in formalne izobrazbe, izmenjava dobrih praks, metod poučevanja, učinkovitih idej za poučevanje). Na voljo sta 2 mesti za področje splošnega izobraževanja odraslih.

Prijave na oba seminarja sprejemamo do 10. maja 2023. Več o postopku prijave in prijavni obrazec najdete tukaj.

Oznake:
CMEPIUS
Skip to content