EPALE

O EPALE

EPALE je osrednja spletna platforma za področje izobraževanja odraslih v Evropi.

Na platformi lahko:
–          predstavite svoje delo: platforma je odličen promocijski kanal, kjer lahko v obliki spletnega dnevnika predstavite svoj projekt, dobro prakso, ki jo izvajate ali svoj pogled na določeno tematiko;
–          poiščete novice o aktualnih vsebinah v izobraževanju odraslih v Sloveniji in Evropi;
–          najdete navdih in ideje za nadaljnje delo;
–          preko iskalnika partnerjev poiščete partnerje za projektno sodelovanje in predstavite svojo organizacijo;
–          v koledarju dogodkov poiščete seminar, konferenco ali drugo izobraževanje, ki vas zanima.

EPALE nudi različne možnosti tako za vaš profesionalni razvoj, kot tudi za razvoj in internacionalizacijo vaše institucije. Ponuja celosten vpogled na aktualno dogajanje na področju v Evropi, hkrati pa na platformi najdete tudi vso podlago za razvoj politik, tako na ravni EU, kot na nacionalnih ravneh. 

Spletna platforma za izobraževanje odraslih v Evropi je spletno mesto, namenjeno izobraževalcem odraslih. Na njej izobraževalci, raziskovalci, akademiki, mentorji, odločevalci, prostovoljci ter vsi tisti, ki imate aktivno vlogo v izobraževanju odraslih v Evropi, najdete aktualne informacije s področja in vsebine, ki lahko obogatijo vaše delo.

EPALE je evropska večjezična skupnost z odprtim članstvom, ki združuje strokovnjake za izobraževanje odraslih, vključno z učitelji, vaditelji, osebjem, ki nudi svetovanje in podporo, raziskovalci in akademiki ter oblikovalci politik.
Vsebine so razvrščene v pet tematskih sklopov – podpora izobraževalcem, učna okolja, kompetence, politike, kakovost – kar vam omogoča strukturirano iskanje informacij.
Platforma je dostopna v 32 jezikih.
 
Projekt izvajamo v sodelovanju z Andragoškim centrom Slovenije.

Niste prepričani? Vrnite se na možnosti sodelovanja.

CMEPIUS
Skip to content