Study in Slovenia

Study in Slovenia je pobuda, v kateri sodelujemo skupaj z univerzami in visokošolskimi institucijami z namenom promocije slovenskega terciarnega izobraževanja in na splošno Slovenije kot študijske destinacije, pa naj si bo prek izmenjave (Erasmus+, CEEPUS, bilaterale) ali pa prek rednega celostnega študija. Pobuda podpira nacionalno strategijo internacionalizacije visokega šolstva in s svojimi aktivnostmi doprinaša k doseganju njenih ciljev.

Skupaj z našimi institucijami nastopamo pod skupno podobo in s skupnimi sporočili na sejmih visokega šolstva v tujini in na spletnih dogodkih, namenjenih tujim študentskim kandidatom. Glavno orodje za informiranje je spletna stran, ki pa jo dopolnjujejo Facebook, Instagram in YouTube.

Slovenski študenti po drugi strani lahko na spletni strani pobude Study in Europe, s katero tesno sodelujemo, najdete informacije o možnostih študija in življenja v drugi izbrani državi, saj ima vsaka evropska država svojo spletno stran, ki kandidatom nudi vse potrebne informacije.

Niste prepričani? Vrnite se na možnosti sodelovanja.

CMEPIUS
Skip to content