Svetovanje za prijavo projektov mobilnost osebja in učencev v splošnem šolskem izobraževanju za neakreditirane institucije KA122-SCH

Bliža se 5. 10. 2021 – rok za oddajo prijav na razpis v okviru akcije »Mobilnost osebja in učencev v splošnem šolskem izobraževanju za neakreditirane institucije KA122-SCH«. Akcija je primerna tako za začetnike, ki šele pridobivate izkušnje v programu Erasmus+, kot za tiste, ki že imate nekaj izkušenj in si še ne želite dolgotrajnega sodelovanja oz. se še niste opogumili za prijavo akreditacije. Znotraj tovrstnih projektov so lahko mobilni učitelji in ostalo osebje z namenom krepitve profesionalnega razvoja, kot tudi učenci, dijaki, ki s tovrstnimi mobilnostmi pridobijo predvsem na motivaciji za učenje tujih jezikov, krepijo medkulturne in digitalne kompetence.

Vabljeni k ogledu posnetka predstavitvenega spletnega seminarja, kjer izveste več o sami akciji in pogojih prijave. 

Vse, ki imate še kakšne dileme, vabimo na spletno svetovanje 28. 9. 2021 ob 13:30, na katerem si bomo ogledali prijavni obrazec in odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Prijave zbiramo na: Svetovanje za prijavo projektov mobilnost osebja in učencev v splošnem šolskem izobraževanju za neakreditirane institucije KA122-SCH_28.9.2021 (cmepius.si)

Oznake:
CMEPIUS
Skip to content