Novi TCA dogodki to pomlad

Sprejemamo prijave za nove TCA seminarje, ki ponujajo zanimive vsebine in možnost spoznavanja potencialnih projektnih partnerjev za mednarodno sodelovanje.

Vabljeni k prijavi na spletni kontaktni seminar »Green-Greener-Greenest« vsi, ki delate na področju izobraževanja odraslih in bi želeli spoznati partnerje za sodelovanje v trajnostnih in zelenih projektih oziroma vas zanimajo tematike s področja trajnostnih in zelenih praks. Seminar bo potekal 20. marca 2023 preko spleta.

Na voljo sta 2 mesti za izobraževanje odraslih. Prijave sprejemamo do 6. marca 2023.

Spletni kontaktni seminar “Everybody on Board: Special Educational Needs and Inclusion in School Education”, ki bo potekal 21. marca 2023,  naslavlja vključevanje in vključujoče izobraževanje. Vabljeni k prijavi vsi, ki delujete na področju splošnega šolskega izobraževanja in vas omenjena tematika zanima oziroma bi jo želeli nasloviti v enem od prihodnjih projektov. Osrednji del seminarja bo namenjen vprašanju kako vključiti učence z različnimi učnimi zmožnostmi k mednarodnim sodelovalnim projektom, priložnost pa bo tudi za mreženje in spoznavanje dobrih praks o vključujočih pristopih k poučevanju.

Na voljo sta 2 mesti za splošno šolsko izobraževanje. Prijave sprejemamo do 6. marca 2023.

Nenazadnje pa vabljeni  tudi k prijavi na kontaktni seminar “Expanding horizons in language learning”, ki bo potekal  v Talinu med 25. in 28. aprilom 2023. Cilj seminarja je vzpostaviti dialog med učitelji jezikov in ostalega šolskega osebja o poučevanju in učenju jezikov, predstaviti nove ideje, metodološka in praktična orodja za podporo učiteljem, ki poučujejo v večjezičnih ali večkulturnih učilnicah. Udeleženci seminarja bodo imeli priložnost tudi za mreženje in spoznavanje potencialnih partnerjev za sodelovanje v projektih, ki naslavljajo večjezične/večkulturne učilnice.

Na voljo sta 2 mesti za splošno šolsko izobraževanje in 1 mesto za splošno poklicno izobraževanje. Prijave sprejemamo do 24. marca 2023.

Več o posameznem seminarju in postopku prijave izveste tukaj.

Oznake:
CMEPIUS
Skip to content