Seminarja eTwinning v Albaniji in Italiji

Učitelje, ki ste novinci v mednarodnem sodelovanju vabimo, da se v začetku novega šolskega leta udeležite dogodkov eTwinning v živo!

Seminarja ponujata priložnost, da zasnujete novo mednarodno zgodbo eTwinning in s tem razširite vašo mrežo mednarodnih stikov, poleg tega lahko poglobite poznavanje portala eTwinning in se seznanite s primeri dobrih praks tujih držav.

Udeležbo na dogodkih sofinancira CMEPIUS, v vlogi nacionalne podporne organizacije eTwinning (pokrijemo kotizacijo in uredimo vse v zvezi namestitvijo in prevozom udeležencev).

Mednarodna seminarja eTwinning:

  1. Rural Teachers from Mediterranean Countries together at European School Education Platform, Drač, Albanija, od 26. do 28. septembra 2022,
    Seminar je namenjen začetnikom v eTwinningu, učiteljem, ki pričenjajo kariero učitelja, učiteljem iz ruralnih področji. Na voljo sta 2 mesti. Rok prijave je 24. 8. 2022.

  1. Multilateral eTwinning Seminar for VET teachers “Wine and food tourism” ,
    Alba, Piemonte, Italija, od 4. do 6. oktobra 2022.
    Seminar je namenjen učiteljem srednjih poklicnih in strokovnih šol, predmetnih področji: agro-živilstvo, gostinstvo in turizem, s poudarkom na gastronomskem in vinskem turizmu, starost dijakov 14-19, začetniki v eTwinningu (0-2 projekta). Na voljo so 3 mesta. Rok prijave je 2. 9. 2022.

Kako poteka oddaja prijave?

Prijave sprejemamo na do roka prijave.

Prijavni obrazec

Pravila sofinanciranja

Vabljeni k prijavi.

Oznake:
CMEPIUS
Skip to content