Seminar eTwinning za slovanske države: »Pravične in inkluzivne šole«

Učitelji osnovnih šol (učenci 6-14 let), vabimo vas k prijavi na mednarodni seminar eTwinning, ki bo potekal 1.-3. decembra 2022 v City Hotelu Ljubljana. Posebnost dogodka je, da bo potekal v slovanskih jezikih.

Na dogodku bomo gostili 50 učiteljev/ice iz 9 slovanskih držav: Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Češke, Hrvaške, Makedonije, Poljske, Slovenije, Slovaške, Srbije. K udeležbi na letošnje mednarodno srečanje, ki ga posvečamo pomembni in aktualni temi inkluzije, vabimo predstavnike/ice rednih osnovnošolskih programov, začetnike/ice v eTwinningu (0-3 projekt), ki vas zanima pravično vključevanje učencev/k v šolski prostor. 

Z dogodkom želimo opolnomočiti predstavnike osnovnih šol za delo v mednarodnih sodelovalnih projektih na daljavo eTwinning, obenem pa omogočiti razmislek o vključujoči šoli, ki je pravična za vse učence/ke. Srečanje bo neformalna priložnost za povezovanje s kolegi/cami iz sorodno govorečih držav in izmenjavo izkušenj s področja vključevanja.

Prijava na dogodek:

Prijavni obrazec

Pravila sofinanciranja

Prijavne obrazce sprejemamo do 24. 10. 2022 na .

Udeležba na dogodku je brezplačna. CMEPIUS krije stroške nastanitve, poti in kotizacijo slovenskih udeležencev. Za več informacij smo dosegljivi na .

Vabljeni k prijavi,

ekipa eTwinning                                                                                                                                                    

Oznake:
CMEPIUS
Skip to content