Mednarodna in nacionalna izobraževanja eTwinning

Iščete možnosti za strokovno spopolnjevanje in/ali nove priložnosti za spoznanje projektnih partnerjev? V sklopu akcije eTwinning so trenutno razpisani tri zanimivi spletni dogodki, namenjeni tako učiteljem začetnikom v mednarodnih vodah, kot izkušenim eTwinnerjem.

Vabljeni k prijavi na:

Pedagoško razvojno delavnico: The Mediating Role of eTwinning in Small School Communities

Oddaljena, nedostopna lokacija in majhno število prebivalstva lahko predstavlja podeželskim šolam izziv, tako za njihove učence kot za učitelje. Te izzive lahko delno naslovimo z eTwinningom, saj je to odlično orodje, ki lahko takšnim šolam približa Evropo in povezanost s tujino. Želite izvedeti več?

Vabljeni na pedagoško razvojno delavnico eTwinning »The Mediating Role of eTwinning in Small School Communities«, ki bo potekala 21.-23. 4. 2021, MS Teams.

Prijave potekajo na . Število mest na dogodku je omejeno, rok prijave 12. 4. 2021.

Spletni seminar: »School cooperation in the Danube Region«

Mednarodni spletni seminar eTwinning z naslovom »School cooperation in the Danube Region«, ki bo tudi letos povezal učitelje vseh predmetnih področji (starost učencev 10+), začetnike v mednarodnem projektnem sodelovanju iz AT, BiH, BG, HR, CZ, DE, HU, MD, RO, RS, SK, SI in UKR.

Dogodek bo potekal 10.-11. 6. 2021 v video konferenčnem okolju Zoom in bo namenjen v prvi vrsti zasnovi projektnih idej in mreženju z učitelji iz tujine. Udeleženci boste ob tem spoznali portal eTwinning in možnosti povezovanja portala s projekti Erasmus+. 

Prijave potekajo na . Število mest na dogodku je omejeno, rok prijave je 30. 4. 2021.

Nacionalni spletni seminar: ABC portala eTwinning

Webinar je namenjen začetnikom v mednarodnem projektnem sodelovanju na daljavo. Na spletnem seminarju se boste seznanili s postopkom prijave na portal eTwinning, z urejanjem profila ter iskalnikom projektnih partnerjev. Na primeru dobre prakse vam bomo prikazali tudi kako lahko eTwinning pomaga pri komunikaciji med partnerji ter pri izvedbi in podpori aktivnosti projekta Erasmus+.

Kdaj in kje? Ponedeljek, 19. 4. 2021, ob 20h, Zoom (trajanje 60 min). Tehnične informacije o poteku dogodka bodo posredovane na vaš elektronski naslov 16. 4. 2021.

(Izvajalec: CMEPIUS, Del naziva Programa: ABC portala eTwinning)

Prijava preko sistema KATIS
navodila za prijavo

Da bodo prijave preko sistema KATIS potekale nemoteno in brez težav, vam posredujemo nekaj tehničnih navodil za lažjo prijavo.

Najprej se v sistem KATIS prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Ko vstopite v Katalog programov, pod Leto OBVEZNO izberete 2020/2021 in Izvajalec CMEPIUS. Nato lahko zožite izbor glede na datum izpeljave.

Pridružite se nam.

Srečno.

Logotip eTwinning
Oznake:
CMEPIUS
Skip to content