Evropska konferenca ResetEDU – odprte prijave

Kaj vam pomeni umetna inteligenca? Kaj prinaša šola prihodnosti? In kaj se bo zgodilo, če umetna inteligenca postane pametnejša od ljudi? Odgovore na ta zanimiva in še kako aktualna vprašanja so v svoji predstavitvi podali govorci evropske konference »Resetting Education and Training for the Digital Age«, ki bo v okviru slovenskega predsedovanja Svetu EU 8. in 9. novembra potekala v Ljubljani. Ste si že zagotovili svoje mesto?

Govorci ResetEDU

Med govorci na konferenci bodo tudi Riina Vuorkari, Martin Seligman, Wayne Holmes in Gabriela Ramos

Prav v uvodu omenjene teme, torej vloga umetne inteligence v šoli prihodnosti, in drugi ključni izzivi digitalizacije so v središču dvodnevne konference, ki bo odprla prostor za razpravo med različnimi deležniki področja – od praktikov in raziskovalcev do odločevalcev. Udeležili se je bodo učitelji, raziskovalci in odločevalci iz držav članic Evropske unije, visoki uradniki Evropske komisije in nacionalni predstavniki s področij izobraževanja, usposabljanja in inovacij.

Vabimo vas, da si svoje mesto čim prej zagotovite tudi vi. Na konferenci lahko sodelujete v živo ali virtualno. Prijavnico za obe možnosti izpolnite tukaj in v njej označite izbrani način sodelovanja.

Število mest tako za fizično kot virtualno sodelovanje je omejeno. V primeru, da bodo vsa mesta ob vaši prijavi že zapolnjena, se boste uvrstili na rezervni seznam, o možnosti udeležbe pa vas bomo naknadno in sproti obveščali.

Za vse, ki ne želite aktivno sodelovati na konferenci in delavnicah, pač pa le spremljati ključne panelne razprave in predstavitve kot gledalec, boste lahko do prenosa dostopali na tej povezavi. Prenos bo na voljo za vse, prijava pa v tem primeru ni potrebna.

Razširite vabilo tudi v svojih strokovnih krogih in povabite k sodelovanju svoje projektne partnerje doma ali iz tujine. Sodelovanja na eni od ključnih konferenc na področju izobraževanja in tudi v okviru predsedovanja Svetu EU ne gre zamuditi.

Se vidimo!

Konferenca Resetting Education for the Digital Age
Oznake:
CMEPIUS
Skip to content