Cmepius

Valorizacijska konferenca “Pripovedujemo zgodbe”

13 septembra, 2018

Namen letošnje valorizacijske konference je deliti zgodbe – zgodbe o razvoju in rasti ter pridobivanju izkušenj izobraževalcev ter njihovih institucij v okviru projektov mednarodnega sodelovanja in mobilnosti.

Na področju izobraževanja se čedalje bolj krepi pomen mednarodnega sodelovanja na vseh stopnjah. Svet v katerem živimo, se razvijamo in ustvarjamo, ni več izoliran ter definiran z mejami. Izobraževalci, ki že dalj časa sodelujejo v mednarodnih projektih, se zavedajo prednosti tovrstnega delovanja in prepoznavajo učinke na osebni, strokovni in institucionalni ravni. Na dogodku vam bomo predstavili nekatere njihove zgodbe, vas prosili, da delite vaše izkušnje ter prakse, in da skupaj ovrednotimo pomen mednarodnega delovanja ter njegov vpliv na vsa tri področja.

Letos CMEPIUS praznuje 15 let in zavedamo se koliko časa ter energije ste vložili v projekte mednarodnega sodelovanja, zato letošnjo konferenco posvečamo vam in vašim zgodbam.

Na dogodek ste še posebej lepo vabljeni učitelji, profesorji, vzgojitelji, izobraževalci odraslih, ravnatelji in drugi strokovni delavci v izobraževanju.

Dogodek bo potekal 11. 10. 2018 od 9.00 do 14.00 v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Prijave bodo odprte do 3. 10. 2018.

Program dogodka najdete na spletni strani konference.