Cmepius

ODPOVED dogodka Mobilnost ni nadloga, ampak naša naloga

17 junija, 2019

Izvedbo dogodka odpovedujemo zaradi slabšega odziva s strani potencialnih udeležencev, katerim je bil dogodek namenjen. O morebitni izvedbi dogodka v kasnejšem, jesenskem terminu vas bomo pravočasno informirali.

Hvala vam za razumevanje!

 

CMEPIUS pripravlja dogodek za visokošolske profesorje, kot ga še ni bilo, zato si v svoj koledarček označite torek, 18. 6. 2019, saj boste od 9:30 pa do 14:00 ure z nami v Hotelu Plaza v Ljubljani soustvarjali prijetno vzdušje, lovili ideje in se družili s svojimi kolegi iz cele Slovenije.

Želimo vam predstaviti, kako lahko internacionalizacijo dosežemo tudi z malimi projekti mednarodnega sodelovanja.

Po uvodnih nagovorih bomo s prezentacijo učinkov CEEPUS programa zakorakali v svet mednarodnega sodelovanja, katerega del so tudi naši gostje, ki vam bodo skozi svoje izkušnje predstavili, kako jim je sodelovanje v programu pomagalo pri akademski – strokovni in osebnostni rasti. Morda vam bodo s svojimi zanimivimi anekdotami in tudi kakšnim nasvetom razblinili dvome in hkrati navdušili za sodelovanje v mednarodnih projektih, ki niso le mobilnost ampak mnogo več.

Zaključili bomo z manjšo pogostitvijo in sladkim presenečenjem.

Vse z izkušnjami v programih mednarodnega sodelovanja, pa pozivamo, da s seboj pripeljete kolegico/a, ki omahuje z vstopom svet aktivnega soustvarjanja internacionalizacije vaše institucije.