Cmepius

Mednarodni dogodek “eTwinning meets Erasmus+”

16 februarja, 2017

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na mednarodnem dogodku, pedagoški razvojni delavnici (PDW) eTwinning in tematskem seminarju Erasmus+, z naslovom eTwinning meets Erasmus+: Boosting quality of eTwinning and Erasmus+ projects, ki bo potekal med 18. in 20. 5. 2017 v Ljubljani (Hotel Union).

Namen dogodka je spodbujanje kakovosti evropskih šolskih projektov in projektnega planiranja v projektih eTwinning in Erasmus+.
Dogodek je namenjen profesorjem srednjih splošnih in poklicnih šol, začetnikom v eTwinningu ter eTwinnerjem, ki želijo nadgraditi poznavanje projektnega managementa ter novincem v Erasmus+ programu (KA1, KA2).
Na dogodku bo posebna pozornost namenjena podpori projektov KA1 in KA2 s pomočjo eTwinninga. Mednarodni dogodek bo združen s kontaktnim seminarjem Erasmus+ (TCA) in bo ponujal priložnost mreženja, povezovanja z bodočimi projektnimi partnerji in razvijanje projektnih idej.
Pričakujemo 100 udeležencev iz 30 različnih držav Evrope.

Stroške kotizacije, nastanitve in poti odobrenim učiteljem krije CMEPIUS v vlogi Nacionalne svetovalne službe eTwinning.
Okvirni program in podrobne informacije o dogodku najdete tukaj.
Prijava: prijavnico pošljite v tiskani obliki na CEMPIUS, Ob železnici 30a, 1000 Ljubljana do 17. 3. 2017. Prijavljeni kandidati bodo o izboru obveščeni v najkrajšem možnem času na osebni elektronski naslov.

Za dodatne informacije smo na voljo na e-naslovu: etwinning@cmepius.si

Vabljeni k prijavi!
ekipa CMEPIUS-a

Fotogalerija z dogodka:

Več slik z dogodka je na voljo tukaj.