Cmepius

Nacionalna konferenca eTwinning – KONFeT 2017

4 septembra, 2017

Vljudno vas vabimo, da se udeležite nacionalne konference eTwinning – KONFeT 2017 z naslovom eTwinning z roko v roki z Erasmus+, ki bo namenjena spodbujanju kakovosti projektov eTwinning in Erasmus+ v predšolskem in šolskem izobraževanju.

Kdaj?

13. december 2017

Kje?

Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana (Bratislavska cesta 8, Ljubljana https://www.radissonblu.com/en/hotel-ljubljana)

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je namenjen vzgojiteljem predšolskih otrok ter učiteljem, ki poučujejo v prvi in drugi triadi osnovnih šol; začetnikom v eTwinningu ter eTwinnerjem, ki želijo nadgraditi poznavanje projektnega managementa ter novincem v Erasmus+ programu (projekti mobilnosti KA1, šolska partnerstva KA2).

Registracija?

e-Prijava je na voljo tukaj.

Stroški?

Stroške kotizacije krije CMEPIUS v vlogi Nacionalne svetovalne službe eTwinning.
BYOD – Delo v delavnicah bo praktično naravnano, zato vas prosimo, da na dogodek prinesete prenosni računalnik.
Kakovost projektnega dela izobraževalnih institucij je ključni element za doseganje želenega in načrtovanega učinka v okviru mednarodnega sodelovanja šol in vrtcev. Da le-to dosežejo, morajo biti šole in vrtci usmerjeni k razumevanju širšega pomena učinka projekta ter imeti določeno znanje/veščine s katerimi lahko zagotovijo uspešna (manjša ali večja) projektna partnerstva ali projekte mobilnosti za osebje.

Letošnja nacionalna konferenca eTwinning KONFeT se bo v ta namen osredotočala na spodbujanje kakovosti evropskih šolskih in predšolskih projektov ter projektnega načrtovanja v programih eTwinning in Erasmus+. Pri tem bo posebna pozornost namenjena podpori šolskih partnerstev in projektov mobilnosti osebja Erasmus+ (KA1 in KA2) s pomočjo portala eTwinning.

Pridružite se nam in podrobno spoznajte: platformo eTwinning, priložnosti v okviru programa Erasmus+, možnost povezovanja/podpore/nadgradnje Erasmus+ KA1 in KA2 aktivnosti z eTwinningom, primere dobrih praks ter kvalitetno načrtovanje projekta in projektni management.

Vabilo in program dogodka sta na voljo tukaj.