Cmepius

KONFeT 2015

6 februarja, 2015
Vabimo vas na letno srečanje pedagoških delavcev, ki sodelujejo v akciji e-Twinning.

KONFeT (KONFerenca e-Twinning) je letno srečanje pedagoških delavcev, ki sodelujejo v akciji e-Twinning in želijo na čim bolj kakovosten način uporabiti sodobne informacijske in komunikacijske tehnologije (IKT) pri pouku.

Od leta 2011 dalje je eTwinning konferenca del večje vse Slovenske konference SIRikt, ki vsako leto poteka v Kranjski Gori.

Letošnji KONFeT bo v sklopu SIRikta potekal med 27.-29. majem.

Pridružite se nam na eni izmed dveh delavnic, in sicer:

  • Erasmus+ za začetnike, kjer vas bomo opogumili in upamo navdušili za mednarodne aktivnosti. Govorili bomo o akciji eTwinning, KA1 – projektih mobilnosti  in KA2  strateških partnerstvih. Delavnico bomo vodili predstavniki CMEPIUS-u.
  • Prvi koraki v eTwinningu je delavnica za tiste, ki nekaj malega že veste o eTwinningu, vendar ne veste kako bi se zadeve lotili in bi želeli izvedeti o akciji še več podrobnosti.

Veseli bomo tudi vašega obiska na CMEPIUS stojnici v hotelu Kompas, kjer vam bomo z osebnim svetovanjem in promocijskim gradivom  predstavili, kaj vse lahko v naših programih najdete zase in za svojo organizacijo.

V četrtek, 28. 5. 2015 pa bomo v večernih urah v dvorani Vitranc podelili nacionalno nagrado zlati kabel,  ki je namenjena najboljšim zaključenim projektom eTwinning.

Več informacij o SIRikt-u najdete na spletni strani konfernce.