Cmepius

eTWINNING OD A DO Ž 2018

17 maja, 2018
Nacionalni seminar eTwinning za pedagoško osebje vrtcev in šol

Vas zanima kako vzpostaviti in začeti šolsko partnerstvo na daljavo? Želite pridobiti znanja in veščine o projektnem, mednarodnem sodelovanju in povezovanju? Želite novo šolsko leto začeti v dobri družbi kolegov iz cele Slovenije in z njimi izmenjati in deliti izkušnje in prakse?

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na nacionalnem dvodnevnem dogodku eTwinning od A do Ž, ki bo potekal med 30. in 31. avgustom 2018 v Termah Ptuj.

Seminar je namenjen učiteljem in profesorjem vseh predmetnih področji v OŠ in SŠ, vzgojiteljem predšolskih otrok ter ostalemu pedagoškemu osebju, ki so začetniki v mednarodnem šolskem projektnem sodelovanju, saj je akcija eTwinning odlično izhodišče za vse, ki nimajo izkušenj v mednarodni projektih in iščejo način kako začeti povezovanje.

Vsebina delavnice
Na delavnici bodo predstavljene naslednje teme: programa Erasmus+ in eTwinning, predstavitev primerov dobrih praks, portal eTwinning ter projektni management.

Pogoji prijave
Učitelji/profesorji/vzgojitelji, ki so se udeležili delavnice v letih 2014, 2015, 2016 in 2017 niso upravičeni do prijave. Zaradi velikega zanimanja, se dogodka ne moreta udeležiti 2 učitelja/vzgojitelja z iste institucije.

Program dogodka najdete v tukaj.

Prosimo vas, da za prijavo izpolnite e-prijavni obrazec.

Odobreni kandidati bodo o podrobnostih glede udeležbe na dogodku obveščeni v tednu med 4.–8. 6. 2018.

Vsa dodatna vprašanja so dobrodošla na e-naslovu etwinning@cmepius.si.

Vabljeni k prijavi,
ekipa eTwinning