Cmepius

Erasmus+ 2019 NOVICE

21 novembra, 2018

Z veseljem vam sporočamo, da se že lahko prijavite na prve seminarje za potencialne prijavitelje projektov mobilnosti. Vsi, ki razmišljate o prijavi projekta za svoje zaposlene oz. učeče se – ne spreglejte seminarja za vaše področje, da boste lahko pripravili kakovostno prijavo. Razpisane seminarje spremljajte na naši spletni strani razpisa E+ 2019 pod zavihkom “Info dnevi”.

Prav tako so na voljo že prve prijavnice. V okviru razpisa E+ 2019 bodo vse prijavnice spletne – za dostop potrebujete EU dostop (EU Login) (profil si ustvari posameznik). Predno začnete izpolnjevati prijavnico, priporočamo, da si natačno preberete Navodila za spletne prijavnice. Nacionalna agencija se trudi, da bodo prijavnice čim prej na voljo tudi v slovenskem jeziku. Kako poteka celoten prijavni postopek s tehničnega vidika si preberite v dokumentu Prijavni postopek E+ 2019.

Vprašanja glede razpisa lahko naslovite na koordinatorje posameznih akcij ali pa na el. naslova erasmusplus-ka1@cmepius.si ali erasmusplus-ka2@cmepius.si

Erasmus+ ni mus, pomaga pa!