Cmepius

eTwinning kontaktni seminar v Beogradu

marec 17, 2017

Učitelje učencev/dijakov, starih od 11 do 19 let vljudno vabimo k prijavi na kontaktni seminar na temo aktivnega učenja in poučevanja s pomočjo eTwinning-a, ki bo med 26. in 28. aprilom 2017 potekal v prestolnici Srbije, Beogradu. Seminar, ki ga organizira srbska svetovalna služba eTwinning, delujoča pod okriljem Fundacije Tempus, bo ponudil priložnost za srečanje učiteljev iz različnih držav, da bodo lahko pridobili nova znanja, se seznanili z dobrimi praksami in izmenjali poglede na aktivno učenje in poučevanje s pomočjo projektov eTwinning. Skozi mreženje in skupinsko delo bodo lahko udeleženci seminarja oblikovali ideje o projektih, ki jih bodo lahko kasneje implementirali tudi v praksi. Prav tako bo seminar predstavljal priložnost za sklepanje partnerstev za sodelovanje pri Erasmus+ KA1 in/ali KA2 projektih.

Osnutek programa seminarja je objavljen tukaj. Izbranim udeležencem iz Slovenije bo CMEPIUS, kot nacionalna svetovalna služba eTwinning, kril stroške kotizacije, ki vključuje namestitev in prehrano, in potne stroške ter uredil vse potrebno za udeležbo na seminarju.

Rok za prijavo je 28. marec 2017. Prijavni obrazec ter podrobnejše informacije o postopku prijave in financiranju najdete na naši spletni strani.

Toplo vabljeni k prijavi!